• Hem
  • Nyheter
  • Growin’ Leaves: Jag vill bli den jag är

Growin’ Leaves: Jag vill bli den jag är

Av Mats Ekman

Boken ”GROWIN’ LEAVES” är skriven av Mats Ekman och är utgiven av Kulturmonstrets förlag.

www.kulturmonstret.se

Den finns som tryckt bok, e-bok, ljudbok och talbok.

De tre första finns på Kulturmonstrets förlag. Ljudboken är inläst av författaren.

Talboken är endast för personer med lässvårigheter. Den är utgiven i Daisy-format av Myndigheten för tillgängliga medier och är inläst av Katarina von Wachenfeldt.

”Kan det vara så att jag helt enkelt har fel? Det kanske inte finns någon anledning till att man ska få jobba med det man egentligen håller på med? Utan man ska bli behandlad som skit ständigt och jämt därför att man råkar kunna fel saker?”

Monas liv är att sjunga och spela och det är vad hon är bäst på. Men för att lyckas måste hon ha flytet. Och livet är inte rakt eller rättvist, det lägger ut fällor som hindrar henne på vägen. Hon förlorar två av sina mest älskade släktingar och det bästa jobb hon haft. Hennes kärleksförhållande slås i bitar av en väninna. En energitjuv gör livet surt för henne. Och musik – det finns det tydligen redan alldeles för mycket av.

Men hon vill bli den hon vet att hon är, och hon vill att andra ska få veta det också. Mona är seg. Hon måste våga börja slåss igen som hon gjorde som barn, fast inte med knytnävarna den här gången. Och hon ger aldrig, aldrig upp.

Se boktrailer


Sociala medier

 

Growinn Leaves, Mats Ekman, skönlitteratur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: