• Hem
  • Nyheter
  • Gubben Grinig: Ett tvärsnitt av livet

Gubben Grinig: Ett tvärsnitt av livet

Av Mats Ekman

Gubben Grinig är en gammal tvärvigg som äntligen har bestämt sig för att skriva en bok. Det är inte hans memoarer, tro inte det. Men det är ändå hans personliga uppfattning om livet som presenteras. Han raljerar över en mångfald olika ting som har fått honom att klia sig i huvudet angående livets vettlöshet och retfullhet, och han nöjer sig inte med att muttra om vädret, grannsämja och tv-serier, för han är intresserad av helt andra saker. Kanske kan man tycka att han inte är riktigt klok ibland, men hur många är egentligen det? Ibland är han istället riktigt klok. Han tillhör en generation som har lärt sig av livet. Vilket vi alla kommer att få göra förr eller senare.

Boken finns på Bokinfo och hos nätbokhandlar. Den är utgiven på Kulturmonstrets förlag. På hemsidan ”www.kulturmonstret.se” går det att provläsa ett kapitel.

Se boktrailer


Sociala medier

 

Ett tvärsnitt av livet, Gubben Grinig, Mats Ekman, skönlitteratur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: