Det sjunger i isen

Av Linnea Dunér

Linnea Dunér är författare till de historiska romanerna  och Högt flyger fåglarna, vilka båda ingår i den blivande trilogin Vargatider. Linnea bor i ett litet rött torp i Uppland med en stor djurflock och skogen inpå knuten. Historia och kulturhistoria är stora intressen, som hon bland annat utövar genom att sy historiska kläder och delta i historiska evenemang. Vid sidan om skrivandet arbetar hon som egenföretagare inom språk, layout och bokutgivning.

Om boken:

De tre systrarna Dalin har levt ett lugnt och skyddat liv som döttrar till stadens kyrkoherde, men vintern 1869 förändras allt. Inez är på väg hem från grannsocknen när hon plötsligt befinner sig mitt i mardrömmen. Ensam och utlämnad till den skräckfigur hon bara hört ont om tror hon att hoppet är ute. Men efter hand börjar hon se människan bortom alla illasinnade rykten.

Samtidigt inser Inez att hon för första gången har möjlighet att fatta ett beslut om sitt eget liv. Men valet är inte enkelt. Hur hon än gör måste hon svika någon hon älskar. I och med Inez beslut sätts livet i gungning även för Elsa, som försöker hitta ett sätt att hantera sina skuldkänslor, och för Gertrud, som får se en ny värld öppna sig.

Se boktrailer


Sociala medier:

Det sjunger i isen, Linnea Dunér, roman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: