Markus av Trolyrien

Av Joseph Davis

I Markus av Trolyrien kasts man rakt in i en annan värld fylld av äventyr, humor, fantasifulla varelser, märkliga folkslag och sägner. Det gäller att hänga med i Svärdbärarens motvilliga kamp mot det onda i den märkliga världen som är fylld av udda saker som jätteskorpioner, troll eller ett och annat konstigt monster. Och städer där kläder växer på träd, gräset är blått och ätligt och en riktigt artig hälsning medför några salivfläckar på kläderna och där vissa folkslag ser upp till den stora jättesnigeln och där
kungligheterna flyger runt på jättefjärilar.

Boktrailern är ett samarbete mellan mig och författaren Joseph Davis.

//Gullis lästips

Se boktrailer

//Gullis lästips

barn och tonår, Joseph Davis, Markus av Trolyrien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: