Den magiska kvantportalen

Av Johanna Juneke

I Taikusvaara i Tornedalen bor Emely och Teos farmor i ett stort gammalt trähus fyllt med konstiga saker och gamla böcker. När syskonen besöker byn denna sommar hittar de en underlig bok i botten av en kista och slungas oväntat in i en parallell värld fylld med godhet och ondska, oväntade hjältar och lömska förrädare.

Följ med på en färd genom sjunkande myrar, uråldriga skogar och vidsträckta fjäll mot landet Reah där den ondskefulla Keria härskar. Kommer syskonen lyckas återta den mörka energin i tid för att kunna hindra Kerias hemska planer och återvända hem?

Den magiska kvantportalen är en spännande bok för slukaråldern om frihet och förtryck, men också om mod och syskonkärlek.

”Berättelsen är som en blandning av Narnia och Nyckeln till Hinsides. Det är en bok för alla som gillar att läsa en spännande berättelse med magiska inslag.” – Bok- och filmbloggare Sandra Öberg (@zidsel_bokochfilmtips)

Se boktrailer


Sociala medier:

barn och tonår, boktrailer, boktrailers, Den magiska kvantportalen, Johanna Juneke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: