Swedavien

Av Johanna Juneke

I en nära dystopisk framtid har det skett en elektronisk revolution i Sverige och en grupp företagsledare styr nu i hemlighet medborgarna utan deras vetskap. I denna nya värld Swedavien existerar livet som en slöja framför ögonen på människorna.

En analog motståndsrörelse har valt att stå utanför Swedavien och har skapat ett alternativt liv i gångarna under Kymlinge tunnelbanestation dit inga elektroniska signaler hittar. Deras mål är att störa ut det elektromagnetiska fältet för att få människorna i Swedavien att välja ett liv i den fysiska verkligheten istället.

Se hur det går i denna dystopiska thriller om en framtid som kanske inte är så avlägsen som vi tror.

”Med sitt lättillgängliga språk, en kittlande high tec-värld och spänning i bästa thrilleranda är det här en smashing debut och jag ser mycket fram emot fortsättningen.” – Bokbloggare Bokhuset (@bokhuset)

”Den här boken hade precis allt som en riktigt bra dystopi skall ha.” – Bokbloggare Åsa Carlsson (Bokhyllan bokblogg)

”Vissa böcker går bara knappt att lägga ifrån sig och Swedavien är en bok jag verkligen måste rekommendera! Fantastisk vilken underbar debut!! ” – Bokstagrammare Agnetha Lundebring Jönsson (@angelundebring)

”Den är spännande rakt igenom och är svår att lägga ifrån sig.” – Bokbloggare Håkans Hylla (@hakans.hylla)

Se boktrailer


Sociala medier:

dystopi, Johanna Juneke, Swedavien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: