Killerinstinkt

Av Thomas Enger

Om forfatteren: Thomas Enger er en norsk forfatter og journalist. Han vokste opp på Jessheim, men er nå bosatt i Oslo med samboer og to barn. Han er utdannet journalist og jobbet i Nettavisen i ni år. Thomas Enger har også tatt idrett grunnfag og historie mellomfag. Han debuterte med boken Skinndød i 2010.

Om boken: Hvor godt kjenner du egentlig menneskene du har rundt deg? Det spørsmålet på Even finne svar på når han eks-kjæreste Mari blir funnet drept på Fredheim videregående skole. En av Evens venner blir også funnet grovt mishandlet og drept. Mistanken retter seg raskt mot Even, som aldri rakk å få svar på hvorfor Mari slo opp med han. Snart blir det tydelig for både Even og politiet av en ulykke som krevde livet til Evens far 10 år tidligere, er viktig for etterforskingen. De neste dagene blir intens for Even, som både må kjempe mot ryktene som sprer seg i bygda, og mot en draps mann som ikke skyr noen midler for å fjerne alle spor etter seg.

Se boktrailer


Sociala medier

Killerinstinkt, Science fiction, Thomas Enger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: