Gör ditt val

Av Oskar Rådehed

Om boken: Journalisten Jenny Strömberg sitter vid sitt köksbord och stirrar blankt ut över ett grått Stockholm. På datorskärmen framför henne finns ett meddelande hon har svårt att förstå. Det finns mer. Du förtjänar att veta sanningen. Tankarna rusar, men något svar kommer inte. Allt hon vet är att det har rapporterats om ett brutalt brott i Saltsjöbaden, men detaljerna är knapphändiga. Motvilligt inser hon att det är hennes jobb att bevaka  händelsen. Medan frågorna blir fler, börjar också hennes oro att växa. Vem är egentligen avsändaren till mejlet och varför har han valt ut just henne?

Gör ditt val är den nervkittlande fortsättningen till Män med makt.

Se boktrailer


Sociala Medier

boktrailer, deckare, gör ditt val, oskar rådehed

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: